Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران گفت: در سال گذشته ۲۳۲ میلیارد مترمکعب گاز در کشور تولید شده است.

به گزارش ایران اکونومیست، «مجید چگنی» امروز در اولین رویداد توسعه همکاری‌های دانش بنیان در استقرار هوشمندسازی نظام توزیع گاز با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته رهبر معظم انقلاب تاکید فراوانی برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان داشتند، افزود: امسال به نام تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین نام‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: باید از این ظرفیت عظیم خدادادی که به کشور داده شده، استفاده درست کنیم و قدرش را بدانیم.

چگنی با تاکید بر اینکه اگر در این حوزه سرمایه‌گذاری کنیم، نیاز به واردات نخواهیم داشت، گفت: این شرکت‌ها تا ۹۹ درصد از نیازهای کشور را با توجه به ظرفیت و توانمندی می‌توانند تامین کنند. 

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران بیان کرد: این رویداد می‌تواند ارتباط صنعت گاز را با شرکت‌های دانش بنیان توسعه دهد. 

معاون وزیر نفت با بیان اینکه صنعت گاز در ارتباط به شرکت‌های دانش بنیان پیشتاز بوده است، ادامه داد: با راه‌اندازی انستیتوها در دانشگاه‌های کشور، همکاری با شرکت‌های دانش بنیان آغاز شده است. 

به گفته چگنی، بیش از ۲۶ میلیون مشترک صنعت گاز در کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه بیش از ۷۵ درصد از انرژی موردنیاز کشور توسط شرکت ملی گاز تامین می‌شود، گفت: در سال گذشته ۲۳۲ میلیارد مترمکعب گاز تولید کردیم.

معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه با مشارکت و همت شرکت‌های دانش بنیان گوشه‌ای از نیازهای خود را تامین کنیم، افزود: اسناد بالادستی کشور برای بهینه‌سازی انرژی زیاد است و سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب در حوزه انرژی راهگشا است. 

وی ادامه داد: امسال باید سامانه توزیع خود را به کنتورهای هوشمند مجهز کنیم. 

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران تاکید کرد: باید تسهیلاتی برای مشتریان خود برای اجرای این طرح در نظر بگیریم البته مدل اقتصادی هنوز نهایی نشده است.

چگنی با اشاره به اینکه در حوزه سخت‌افزاری، ساخت کنتورهای هوشمند در اولویت قرار دارد، ادامه داد: در حال حاضر در اروپا نیز بحث‌های هوشمندسازی پیگیری می‌شود. 

وی اضافه کرد: این پروژه کلان باید طی ۴ سال عملیاتی شود و بر اساس برآورد اولیه، ۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز است.

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه قیمت گاز در ایران بسیار ارزان است، گفت: قیمت گاز در اروپا مترمکعبی بالای ۲ دلار است و حتی در زمان‌هایی به بالای ۴ دلار نیز رسید در حالی که قیمت گاز در ایران در بخش خانگی حدود ۷۰ تومان است. 

وی افزود: هدف از اجرای پروژه کنتورهای هوشمند این است که مدیریت مصرف انجام شود و از خدمات ارائه شده درست استفاده کنند.

معاون وزیر نفت با اشاره به اینکه زیرساخت‌های بورس فراهم است، گفت: اگر مشترکی گاز کمتری مصرف کند، می‌تواند گاز مازاد را در این بازارها بفروشد و منتفع شود. 

وی تصریح کرد: پایداری شبکه و عرضه پایدار شبکه گاز برای مشترکین جزو چارچوب‌های مهم است که باید موردتوجه شرکت‌های دانش بنیان قرار گیرد. 

به گزارش ایران اکونومیست، اولین رویداد توسعه همکاری‌های دانش‌بنیان در استقرار هوشمندسازی نظام توزیع گاز طبیعی، دوشنبه ۶ تیرماه ۱۴۰۱ در تهران صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست‌جمهوری برگزار شد.

این رویداد در چهار محور موضوعی، کنتور هوشمند، زیرساخت‌های انتقال داده، پلتفرم‌های تحلیل داده و الزامات و مقررات و تنظیم‌گری برگزار شده است. 

نخستین رویداد توسعه همکاری‌های دانش‌بنیان در استقرار هوشمندسازی نظام توزیع گاز طبیعی شامل دو بخش نمایشگاهی و ارائه محور است، در بخش نمایشگاهی شرکت‌های فعال در زنجیره ارزش هوشمندسازی و اندازه‌گیری هوشمند، توانمندی و محصولات خود را به نمایش می‌گذارند، بنابراین مهم‌ترین محصول در این بخش پلتفرم کنترل و مدیریت هوشمند کنتورهای گاز است که قرار است وارد مرحله اجرایی بشود. این محصول حاصل همکاری گروه‌های مختلف است، از دانشگاه خاتم، کنتورسازی اکباتان، ایرانسل تا شرکت فناپ زیرساخت که پلتفرم هوشمند این پروژه را مبتنی بر اینترنت اشیا طراحی و پیاده‌سازی کرده است.

در بخش ارائه محور این رویداد، افزون بر حضور مسئولان ارشد شرکت ملی گاز ایران، ارائه‌ها و پنل‌های تخصصی با موضوعات تشریح و بررسی ابعاد تقاضای شرکت ملی گاز ایران در زمینه اندازه¬گیری هوشمند، الزامات، تنظیم¬گری و زیرساخت‌ها و... انجام شد. هدف از این ارائه‌ها و پنل‌ها آشنایی هرچه بیشتر مخاطبان و شرکت‌ها با نیازهای واقعی شرکت ملی گاز ایران در زمینه اندازه‌گیری هوشمند است. در بخش پایانی هم شرکت‌های دانش بنیان حوزه اندازه‌گیری هوشمند، توانمندی خود را ارائه می‌کنند.

گفتنی است شرکت ملی گاز ایران بر اساس لایحه بودجه سال ۱۴۰۱، برای اصلاح الگوی مصرف، موظف است در راستای هوشمندسازی توزیع گاز و نصب کنتورهای هوشمند با اولویت مشترکان پرمصرف اقدام کند. این شرکت قصد دارد در انجام این پروژه بزرگ و مهم از توانمندی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور استفاده کند و اولین رویداد توسعه همکاری‌های دانش‌بنیان در استقرار هوشمندسازی نظام توزیع گاز طبیعی، بستری برای ارائه توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه هوشمندسازی انرژی، شناسایی و تعامل مستقیم و بی‌واسطه آنها با شرکت ملی گاز ایران است که با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: شرکت ملی گاز ایران ، شهر تهران ، چگنی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت ملی گاز ایران شهر تهران چگنی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران شرکت های دانش بنیان اندازه گیری هوشمند کنتورهای هوشمند شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۴۰۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت‌های دانش‌بنیان

میز خدمت گمرک جمهوری اسلامی ایران رویدادی را برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه صادرات و واردات برگزار می‌کند.

به گزارش ایسنا، مرکز تعاملات بین‌الملل علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان با همکاری گمرگ جمهوری اسلامی ایران رویداد میز خدمت گمرک ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان صادراتی را برگزار می‌کند.

این رویداد برای شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در زمینه صادرات و واردات در روز چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت جاری برگزار خواهد شد.

این خدمت در راستای تسهیل امور تجاری بین‌المللی شرکت‌های دانش‌بنیان و رفع مشکلات احتمالی ایشان و نیز پاسخگویی به درخواست‌های این شرکت‌ها توسط گمرک جمهوری اسلامی ایران ارائه می‌شود. در این رویداد چهره به چهره شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به موضوع خدمت مورد نیاز و در طبقه‌بندی‌های مختلف به صورت اختصاصی از بالاترین مقام مسئول گمرک، معاونین ایشان و مدیران ستادی راهکارهای عملیاتی دریافت خواهند کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • ارزیابی هوشمندسازی صنعت نفت با تولیدات فناورانه
  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت های دانش بنیان
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • صنعت نفت و گاز پیشتاز مسیر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن
  • برگزاری میز خدمت گمرک برای شرکت‌های دانش‌بنیان
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت