Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب گفت: بر اساس تفاهم‌نامه امضاشده، گازپروم قرار است برای توسعه ۶ میدان نفتی و دو میدان گازی سرمایه‌گذاری کند و این موضوع در قالب شعار نیست، بلکه به‌زودی عملی می‌شود.‌

به گزارش ایران اکونومیست، علیرضا دانشی درباره تفاهم‌نامه راهبردی که میان شرکت ملی نفت ایران و گازپروم امضا شد، گفت: این تفاهم‌نامه، نقطه عطفی در روابط دو کشور دوست ایران و روسیه است و برای همکاری‌های راهبردی و تأثیرگذار و پایدار در حوزه انرژی حائز اهمیت است، این تفاهم‌نامه راهبردی می‌تواند به ایجاد تبادل فنی، علمی و فناوری کمکی شایان کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، همکاری ایران و روسیه در این حد و اندازه، بی‌سابقه است و بی‌شک می‌تواند به رشد اقتصادی دو کشور کمک کند زیرا حجمی عظیم از سرمایه‌گذاری و فعالیت در خلال این تفاهم‌نامه گنجانده شده، ضمن اینکه از انتقال تجارب مشترک هم بهره خواهیم برد.

دانشی ادامه داد: همچنین بحث زنجیره ارزش هم به‌صورت جدی بین دو طرف بررسی خواهد شد که این اقدام می‌تواند گامی بلند برای اعتلای صنعت نفت کشور باشد.

همکاری ایران و گازپروم نقطه عطف اعتلای مناسبات اقتصادی

وی در پاسخ به این پرسش که حجم سرمایه‌گذاری مدنظر در تفاهم‌نامه همکاری میان شرکت ملی نفت ایران و گازپروم چه تأثیری در حرکت رو به جلو صنعت نفت خواهد داشت، گفت: مناسبات با کشورهای خارجی همواره تحت امر و نظارت دولت سیزدهم بوده است و ما هیچ‌گاه مخالف همکاری و ارتباط با خارجی‌ها نبوده‌ایم و خوشبختانه امضای چنین تفاهم‌نامه‌ای با کشور روسیه، می‌تواند نقطه عطفی برای پیشبرد اهداف و گسترش همکاری‌های دو طرف باشد.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب افزود: روسیه در زمره کشورهایی قرار دارد که در صنعت نفت و گاز صاحب سبک است و خوشبختانه با آغاز به‌کار دولت سیزدهم مناسبات بین ایران و روسیه هم به‌درستی شکل گرفته است.

طبق اعلام شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، دانشی در تشریح قراردادهای فعال ایران و روسیه اظهار کرد: قرارداد توسعه دو میدان نفتی آبان و پایدار غرب، همچنین قرارداد توسعه میدان‌های نفتی چشمه‌خوش، دالپری و پایدار شرق از جمله این قراردادها هستند؛ دو قرارداد هم به‌صورت ویژه در ناحیه جغرافیایی مناطق نفت‌خیز جنوب دارند که مربوط به میدان کوپال و شادگان است.

روس‌ها در زمینه تولید از مخازن سنگین صاحب فناوری هستند

وی با اشاره به توانمندی روس‌ها در زمینه تولید از مخازن سنگین اظهار کرد: در واقع روس‌ها در این زمینه صاحب فناوری هستند که این موضوع به تبادلی ویژه به لحاظ فناوری کمک خواهد کرد و کارشناسان دو مجموعه در این زمینه همکاری سازنده‌ای خواهند داشت.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب درباره تأثیرگذاری این تفاهم‌نامه بر اشتغال‌زایی توضیح داد: طبیعی است که هر فعالیت اقتصادی می‌تواند حجمی قابل‌ملاحظه‌ اشتغال‌زایی به همراه داشته باشد. سرمایه‌گذاری می‌تواند سبب توسعه میدان‌ها شود و این خود پایداری فعالیت‌های حوزه نفت و انرژی و به موازات آن انتقال فناوری، تکمیل زنجیره ارزش و ایجاد شغل پایدار را به همراه دارد.

دانشی اظهار کرد: روس‌ها در فعالیت‌های اخیر خود مانند سرمایه‌گذاری عملی در نقاط غربی کشور، ثابت کرده‌اند عزمی جدی برای ورود به صنعت نفت کشور دارند. ما نیز آمادگی داریم در یک مسیر برد - برد، شفاف و روشن در جهت بالندگی و شکوفایی صنعت نفت کشور در ابعاد مختلف و رونق‌بخشی اقتصادی و دانش‌بنیان بودن گام‌های مؤثری برداریم.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: ایران و روسیه ، نفت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ایران و روسیه نفت مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب تفاهم نامه ایران و روسیه سرمایه گذاری روس ها صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۰۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر اولویت اعتبارات دراستان بوشهر در سال جاری را تشریح کرد و گفت: امسال تمرکز بالایی بر روی مدرسه سازی و توسعه و تجهیز و نوسازی مدارس استان بوشهر داریم و تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور امضا شده که باید استفاده بهینه را ببریم.

به گزارش ایسنا، احمد محمدی زاده روز پنج شنبه در نشست با نخبگان و فعالان فرهنگی و اجتماعی عسلویه با بیان اینکه امسال در حوزه آموزش و پرورش اعم از سخت افزاری و نرم افزاری متمرکز هستیم اظهار داشت: تجهیز و افزایش امکانات و تجهیزات درمانی در ۱۰ شهرستان استان بوشهر نیز مورد تاکید است که در حوزه اعتباری استان لحاظ می‌شود.

وی با بیان اینکه راهداری نیز از دیگر اولویت های امسال استان بوشهر است افزود: در گذشته، آبادی‌ها در کنار آب ایجاد می‌شد ولی امروزه در کنار راه‌ها شاهد توسعه و عمران و آبادانی هستیم.

استاندار بوشهر خاطر نشان کرد: توسعه راه های جنوب استان بویژه در محدوده عسلویه از اولویت هاست و چند پروژه راهسازی در عسلویه، اعتبار لازم را گرفته اند.

محمدی زاده تصریح کرد: در اعتبارات امسال، حوزه ورزش و جوانان از اهمیت خاصی برخوردار است و طرح های این بخش تامین بودجه می شوند.

استاندار بوشهر با بیان اینکه، سیتی آنژیو و رادیوتراپی در استان بوشهر نداریم گفت: امسال اعتبارات لازم برای خرید و راه اندازی این تجهیزات انجام شده که امیدوارم سطح کیفی خدمات درمانی افزایش یابد.

محمدی زاده با تاکید بر اهمیت افزایش منابع آب در استان نیز یادآور شد: آب نیاز اساسی استان در چند دهه اخیر است و در دو سال اخیر، طرح های مهمی در حوزه آبرسانی و آب شیرین کن و سدسازی و همچنین ساخت مخازن اجرا شد که امسال نیز در حوزه سدسازی و آب شیرین کن و شبکه آبرسانی اعتبارات خوبی جذب شده است.

استاندار بوشهر بر لزوم افزایش جذب نیروهای بومی استان بوشهر در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی تاکید کرد و افزود: هیاتی به ریاست معاون سیاسی استاندار تشکیل و نحوه جذب نیروها در صنایع بویژه پتروشیمی ها را رصد و با هر گونه تخلف برخورد می کنند و در افزایش استخدام نیروهای بومی اهتمام می ورزند.

وی در ارتباط با تامین اعتبارات فرهنگی و اجتماعی عسلویه نیز اضافه کرد: امسال مجتمع فرهنگی و هنری عسلویه بعد از ۱۲ سال تکمیل می شود.

محمدی زاده با تاکید بر اینکه عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد افزود: همچنین بیمارستان تامین اجتماعی عسلویه از ۳۶ تخت به ۶۴ تخت افزایش می یابد که وزارت کار، اعتبار این طرح را تامین کرده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بوشهر نیز با سازمان نوسازی مدارس کشور
  • ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • آغاز اجرای طرح فیبر نوری در بیرجند
  • امضای تفاهم‌نامه اجرای طرح فیبر نوری در شهر بیرجند
  • انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه مراغه و گرجستان
  • حمله گسترده انصارالله یمن به کشتی های آمریکایی و اسرائیلی/ واکنش مداخله جویانه آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی/ امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه/ ادامه مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه
  • انعقاد تفاهم‌نامه جاده‌ای و تقویت مناسبات حمل‌ونقلی با تاجیکستان
  • امضای تفاهم نامه امنیتی میان ایران و روسیه