Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از توسعه میدان‌های گروه خامی با سرمایه گذاری ۵.۵ میلیارد دلار برای نخستین‌بار خبر داد.

به گزارش ایمنا و به نقل از شانا، محسن خجسته‌مهر امروز _سه‌شنبه، یکم شهریورماه_ در آئین رونمایی از تجهیز جدید سرچاهی با فشار کاری ۱۵ هزار پام (پوند بر اینچ مربع) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: براساس برنامه‌ای که مربوط به تولید و توسعه در شرکت ملی نفت ایران است ما به نسل جدید توسعه از میدان‌های نفت و گاز ورود کردیم و برنامه جدی شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم این است که نسبت به تولید و توسعه از مخازن عمیق موسوم به فهلیانی‌ها و خامی‌ها اقدام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به همین دلیل نخستین برنامه شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب به شرکت ملی نفت ایران ارائه شده که توسعه تعدادی از میدان‌های گروه خامی از جمله مارون خامی، اهواز خامی و آغاجاری و تعدادی دیگر به شرکت ملی نفت ایران با سرمایه گذاری ۵.۵ میلیارد دلار انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تاکید کرد: این اقدام با مذاکره با پتروشیمی‌ها و سرمایه‌گذاری و تأمین مالی آن‌ها انجام می‌شود که هم تأمین خوراک پتروشیمی، هم تأمین گاز سبک و هم تولید نفت را در پی دارد.

خجسته‌مهر افزود: این میدان‌ها ویژگی‌های خاص و فشار و دمای بالایی نسبت به دیگر سازندهای زمین‌شناسی دارند و متأسفانه انحصار ساخت این کالا و تجهیزات در اختیار چند شرکت آمریکایی است که از فروش آن به کشور ما ممانعت می‌کنند به همین دلیل خوشبختانه یکی از شرکت‌های ایرانی با سفارش شرکت ملی نفت ایران اقدام به ساخت محصولی دانش‌بنیان و فناورانه کرده که مصداق تولید بار اول است و با رونمایی از این تجهیز چهار نمونه سفارش دادیم که دو نمونه آن ساخته شده است.

به گفته وی، از جمله ویژگی‌های آن، این است که اگر چه کلاس آن ۱۵ هزار است، اما آزمون ۲۲ psi را قبول شده و این اقدامی ارزشمند در سطح بین‌المللی است و باید به دنبال صادرات آن باشیم.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران یادآور شد: به شرکت ملی نفت خیز جنوب هم دستور دادم که سفارش پنج ساله را بگذارند تا از ظرفیت این شرکت حداکثر استفاده شود ضمن اینکه به‌زودی و در همین هفته دولت ۱۴ قلم کالای راهبردی جدید به سفارش مدیریت کالا و پشتیبانی شرکت ملی نفت ایران در اختیار سازندگان داخلی قرار می‌گیرد.

کد خبر 598994

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری شرکت نفت وزارت نفت دلار توسعه میدان های نفتی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شرکت ملی نفت ایران سرمایه گذاری میدان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۱۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است

به گزارش صدای ایران از ایرنا، عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.

علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.

توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.

علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.

وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.

حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.

وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.

اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری

علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.

وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • غول داروسازی آمریکا بیش از ۲هزار نفر را اخراج می‌کند
  • پیش بینی رئیس اتاق ایران و عراق از قیمت دلار
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • حراج تاریخی ایلان ماسک: خدمتکار خانگی انسان‌نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • سرمایه‌های وقف باید علمی اداره شود
  • حراج تاریخی ایلان ماسک : خدمتکار خانگی انسان‌ نما، زیر ۳۰ هزار دلار